A Friendly Family Serving You In Your Time Of Need

WILHELMINA ‘WILNA’ DELPORT

Date of Service: 24/09/2023
Time: 1:00 pm
Location:

Scots Church, York Street, Albany, WA, 6330.

To view a recording of the funeral service, please contact a member of the family.

You are invited to leave a short message for the family in the tribute section below.

Tributes

Debbie Janse Van Rensburg (nee Reynolds)
September 24, 2023 7:42 pm
My fondest memories of Wilna growing up was her love for playing the piano, singing in the choir, horse riding and her infectious laugh. I also used to envy her beautiful thick hair. Wilna, your life has touched the hearts of more people than you can imagine, leaving behind fond memories and cherished moments. Your work here on earth is done and your new life at the right hand of the Father has begun. May your loved ones be comforted by the Peace which transcends all understanding as they continue to reflect on all the love and memories you have left behind. Until we meet again
Léonie de Koker
September 24, 2023 4:35 pm
Liewe Neels en jou pragtige kinders, oom Awie, tannie Wiesie, Andries, Leon en Marli. My innige simpatie met jul verlies van julle geliefde juweel, Wilna. Wat 'n voorreg om volgens Ef. 2:19 deel te wees van die familie van Christus en te lewe met die verwagting van wanneer ons eendag as geestlike familie gaan herenig en vir ewig saam wees by Koning Jesus. Tot dan, mag Sy vrede en teenwoordigheid julle troos en vooruitgaan wanneer julle moet voort leef sonder haar. Baie liefde uit Rustenburg, SA.
Magdel Kriel
September 24, 2023 3:04 pm
Awie en Wiesie,Neels,kinders en geliefdes..Weet dat ons hier van S.A. saam met jul die pad gestap het die afgelope maande deur gebedsgroepe wat vir Wilna en julle gebid en ingetree het en nog steeds doen.Mag Jesus self jul vertroos met alle vertroosting wat julle in die tyd nodig mag hê...Baie liefde en sterkte.
Elrie Strauss
September 24, 2023 2:34 pm
Willie, ons het die beste tye op univ. saam gehad en Griekeland sal altyd my aan jou laat dink! Jy was n passievolle teatersuster, lief vir jou familie en kimders, musiek, honde en perde, traveling en ek is so jammer dat die Vader jou so vroeg wou kom haal want ek gaan jou baie verlang!
Marius Niemann
September 24, 2023 2:27 pm
Neels, ons innige simpatie met die afsterwe van Wilna. Mag julle vrede vind in die hartseer tyd. RIV Wilna.
Wendy Donaldson
September 24, 2023 2:22 pm
My dear sister in Christ, We will meet again. Thank you Thank you for all your encouragement.
Emily de Bruin
September 24, 2023 12:55 pm
Delport Family May Wilna now rest in Love. Condolences to Neels and Delport family may He comfort you and bring healing in your hearts Blessings Emily de Bruin
Jennifer Hissey
September 24, 2023 12:45 pm
Wilna you were a very special friend I will miss you So much love to the family We will treasure our memories forever Love Jenny and Pete
Anita
September 24, 2023 12:39 pm
Wilna. Jou musiek opnames wat jy in 2019 vir my gegee het sal altyd jou musiek in my huis laat voortleef. My sussie, jy is by jou geliefde Jesus. Dankie Neels dat jy so mooi na Wilna omgesien het. Ek bid vir jou en kinders.
Danie en Sonet
September 24, 2023 5:21 am
Wilna, jou Liefde Vir Koning Jesus het dit Vir jou maklik gemaak Om die beste vrou,ma en dogter te wees. Jou Liefde Vir musiek sal voortleef, Soos jy in die hemele sing tot eer van God. Rus in vrede. God sal jou geliefdes seën met vrede,rus en aanvaarding.
Betty Sell
September 23, 2023 8:57 pm
I have Beautiful memories of my Precious Sister in Christ Jesus Wilna.A TRULY BEAUTIFUL SOUL. Neels and Your Precious Children are in my Thoughts and Prayers in your Grieving of your Darling Wife and Mother. Betty xxx
Max Stephens
September 23, 2023 2:12 pm
In honour of our dear sister Wilna. And a tribute to our brother Neels, and the children, found in the words of the hymn."Does Jesus Care? Does Jesus care when I've said "Good-by". To the dearest on earth to me And my sad heart aches till it nearly breaks Is it aught To Him? Does He see? Refrain Oh, yes He cares I know He cares. His heart is touched with my grief. When the days are weary, the long nights dreary, I know my Saviour cares. Memories of the good times with Wilna and Neels sharing around the Word with the Home Group in the Delport home.
Ria
September 23, 2023 8:35 am
Ek Onthou daardie kleindogtertjie en later groot dogter wat in die Biblioteek ingestoomd het…..altyd haastig en vinnig! Nou Sien ek haar aan Jesus se voete…. Sing en dans tot SY Eer….. sonder pyn en trane! Neels, kinders, Awie en Wiesie…. Ek bid Jesus se Gees en Bloed oor julle…. Mag HY julle vertroost en versterk in Hierdie tyd. Dis n lang pad vorentoe, maar Jesus gee krag…… ek weet ….. stap daardie seer pad vir amper drie maande. Ek bid steeds vir julle almal. Baie liefde
Johnny Peens
September 22, 2023 9:42 pm
Neels waar begin mens eks net so geskok toe ek die nuus kry. Baie jammer oor jou groot verlies ek dink aan julle as gesin en bid dat die Here julle sal ondersteun in hier die moeilijke tyd sterkte Johnny en dogters
Frikkie Fourie
September 22, 2023 7:48 pm
Sincere condolences Neels and family. I pray that God will carry you and your family through this difficult time
Marie Pentz
September 22, 2023 4:15 am
Precious in the sight of the Lord is the death of his saints! May this bring comfort to you all. Wiesie, sal 'n moeder ooit haar dogter kan vergeet?
Polly van der Walt
September 22, 2023 1:03 am
Liewe Wilna, in Newcastle KZN Suid Afrika het julle gesinnetjie diep spore getrap in 'n kort tydtjie ons harte verower. jy het met jou musiek,sang en jou lewe as kind van God ons bemoedig..jy laat 'n groot leemte in ons hart, ons berus daarby, dit was God se wil ... Ons meegevoel aan Neels kinders en familie..
Jackie Campher
September 21, 2023 8:59 pm
From a tiny little girl we watched you grow into a beautiful daughter of God always laughing & a brilliant sence of humour. May Neels & the whole famil find peace in His love. Jackie Campher & fam.
JJ Douglas
September 21, 2023 8:45 pm
Our sincere condolences to all the family, Neels and children. May you always remember the happy moments, Wilna was the most beautiful person, loving and kind, and an example of a child of God. May the Lord bless you and keep you in these days , we all will miss her, but it was the Lord's Will to take her Home. Jan and Jeanette Douglas
Suzette
September 21, 2023 4:49 pm
Wilna, we will always remember your smile and kindness! Above all, you're love for our Lord! We know that you rest by His side now. Until we meet again! Neels and your children, we pray for you, we know you loved her dearly and will surely miss her a lot. All our love. Suzette, Michael, Michelle and Melissa Louw
Michelle and Nurses ar Charlies Hospital
September 19, 2023 12:21 pm
We are all saddend by your loss. You have touched so many of our souls at Charlies with your kind and loving presence. Always kept smiling even through the really hard times. Neels you've been such an amazing husband who has always been by her side. I pray that our heavenly Father will comfort and carry you and your family through this sad time.
Neville tutt
September 18, 2023 6:54 pm
Sincere condolences Neels and family. Thinking of you all.
Louwrens and Emma
September 18, 2023 6:02 pm
Our sincere condolences Neels and family,just hold on tightly to your Faith,Psalm23
Mary and Gerard van Brakel and Family
September 18, 2023 1:52 pm
Wilna was a beautiful soul who we will miss dearly. May you now rest in peace with our Lord Jesus in Heaven. Our condolences to you, Neels and the family and a praying for you for healing God bless you all Regards Mary , Gerard and family Xxxx

Leave A Tribute

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*