A Friendly Family Serving You In Your Time Of Need

LEENDERT “LEN” WOONINGS

Date of Service: 27/01/2024
Time: 9:30 am
Location:

Graveside Service at Allambie Park Cemetery, 241 Lower King Road, Walmsley, WA, 6330.

Memorial Service at The Free Reformed Church of Albany, Crnr North Rd and Beaufort Street, Albany, WA, 6330 beginning at 10.30am.

You are invited to leave a short message for the family in the tribute section below.

To view a recording of the service, please contact a member of the family.

Tributes

Jen Ashby (nee Woonings)
January 27, 2024 2:36 pm
Praising my God and Father that my earthly father's peace is now complete. I will miss the man whom God saw in His wisdom to appoint as my dad. At some point he became more than a father to me. My life has been greatly blessed that he was also my brother and a dear friend.
Anita Kurniadi
January 27, 2024 1:05 pm
Len, thank you for all the wonderful stories and jokes. We always remember them, and remember you and Men. I am always greateful for you and Men's support for me. We miss you and Men and the time we spent together.
Linda Mantel-Woonings
January 27, 2024 10:30 am
Dear opa, 10 childeren 30 grandchildren and so many great grandchildren. And you made is al feel special. It will be very strange next time we come to Australia. You will be missed. But it comforts me that you are now with our lord and savior. Thank you for being opa and please say hi to Oma and my dad.
André Woonings
January 27, 2024 9:57 am
Herinneringen aan een man waar wij een diep respect voor koesteren. Condoleance aan jullie allen in Australië. André & Petra
Mient en Trijn Krol
January 27, 2024 3:03 am
Beste familie, wij condoleren jullie met het overlijden van Leendert Woonings en wensen jullie veel sterkte om dit grote verlies te dragen. Wij hebben veel tijd met oom Leen doorgebracht. Hij heeft vaak bij ons gelogeerd. Wij konden goed met hem over de diepere dingen van het leven praten. Vaak naar Zaandam gebracht vanuit Kampen .Hij reisde vaak per trein met vrijkaartjes van mij. Vond hij prachtig. Hij hield van marsepein en zoute haring.Na een bezoek aan een oud collega op Urk nam hij afscheid en zei “ we zullen elkaar hier niet meer ontmoeten, maar zien elkaar ongetwijfeld in het Nieuwe Jeruzalem”. Dat is mij altijd bijgebleven. Een Christen in Woord en Daad is ons ontvallen. Allen nogmaals veel sterkte. Mient en Trijn Krol uit Kampen, de geboorteplaats van Leendert Woonings.
Lonja Woonings
January 27, 2024 1:13 am
Beste familie, gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader, grootvader en overgrootvader en oom. Ik heb oom Leen leren waarderen als een goed en gelovig mens, die alles over had voor de medemens. Ik weet nog goed dat hij in het begin van deze eeuw mijn natuurlijke moeder in Oekraïne heeft bezocht op doorreis naar Nederland. Hij heeft mij weleens verteld dat hij als 16 jarige jongen na mijn geboorte veel met mij heeft gewandeld met de kinderwagen. Ik realiseer mij nu ook dat ik momenteel de oudste nog levende Woonings ben!
Patrick Woonings
January 26, 2024 11:14 pm
Opa, You made an impact even though the distance. Be safe in the arms of Jesus and say high to my dad. Forever love. Kind regards, Patrick
Angela Hart
January 25, 2024 12:46 pm
Condolences to family. I enjoyed working with this lovely couple , when I worked for Silverchain. Each time I arrived to clean their home, Mrs woonings would have a delicious sample of her home made cooking for me to sample and also teach me her wonderful recipes. Mr woonings and I would enjoy light hearted banter and intelligent conversations. May he rest in peace.Angela Hart
Kim Woonings
January 25, 2024 12:12 pm
Dad, I am glad that I spent the last few months with you, and that you got to meet your last daughter and grand-daugher. I wish i could be there to give you my love and a final farewell. You are, and forever will be a dad that i can will and cand look up to. May God take you under his wing and may you and mum finally be together forever.

Leave A Tribute

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*